Hoge veiligheidsschoenen

Verfijn de weergave:
Klik hieronder je wensen aan en de producten worden direct gefilterd.

Normering

KenmerkModel

Kleur
Hoge veiligheidsschoenen

 

In tegenstelling tot de lage veiligheidschoen is de hoge werkschoen te herkennen aan de hoge achterkant. Op die manier worden de enkels volledig beschermd.

 

Stevige hoge werkschoenen

 

Vanwege deze enkelberscherming kunnen voornamelijk bouwvakkers veilig hun werk uitvoeren. Daarnaast is het ook prettig om hoge veiligheidsschoenen te dragen als er veelvuldig buiten wordt gewerkt, bijvoorbeeld gedurende de winter. Het houdt de voeten aangenaam warm tijdens de koude dagen. Zeker in combinatie met kwalitatief goede werksokken.

 

Ruime keus

 

Verschillende modellen met keuze uit kunststof neuzen zijn leverbaar in alle gangbare maten. Naast de welbekende S3 modellen biedt E-veiligheidsschoenen.nl ook de mogelijkheid om hoge werkschoenen in andere veiligheidstypes aan te schaffen.

block
block
Min: €0 Max: €250

Walkmate Zagreb S3 Airplus Glasfiber

Hoge werkschoenen, veiligheidsschoenen met S3 normering. Functionele en kwalitatieve werkschoenen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

€64,95 €58,95 excl. BTW

Walkmate Amsterdam S3 Composiet

Hoge veiligheidsschoenen met S3 normering. Model Amsterdam is het basismodel met de juiste bescherming, een herkenbare look en een scherpe prijs.

€49,95 €45,95 excl. BTW

Redbrick Motion Comet 2 Hoog

Hoge S3 veiligheidssneaker, tweede generatie Motion Comet. Met bescherming tegen elektrostatische ontlading (ESD) en alles dat een S3 werkschoen nodig heeft.

€82,20 excl. BTW
Pagina 4 van 4