Veiligheidsschoenen en werkschoenen

 

De veiligheidsschoen staat synoniem voor de werkschoen, waarvan sinds jaar en dag dankbaar gebruik wordt gemaakt door werknemers in allerlei sectoren en branches. E-veiligheidsschoenen.nl is de webwinkel waar u gemakkelijk en snel werkschoenen veilig kunt bestellen. Het grote assortiment is snel en eenvoudig te doorzoeken. Mocht u iets niet direct kunnen vinden in ons aanbod van veiligheidsschoenen, dan kunt u eenvoudig en snel contact met ons opnemen.

 

Betaalbare werkschoenen

Naast betaalbare veiligheidsschoenen biedt E-veiligheidsschoenen.nl ook werklaarzen, dames werkschoenen, sneakers, inlegzolen en een breed assortiment aan sokken. E-veiligheidsschoenen.nl biedt al werkschoenen aan vanaf € 20,95 Excl. Btw. Werkschoenen voor elk budget.

 

Veiligheid voorop

Met de aantrekkelijke prijzen van onze werkschoenen betekent het niet dat er compromissen worden gesloten op het gebied van veiligheid. Al onze veiligheidsschoenen zijn getest door gerenommeerde Europese keuringsinstanties en voldoen daarom dan ook aan alle geëiste normen. De schoenen kunt u herkennen aan het CE merkteken die verstrekt worden na certificering. Omdat vakbekwaam personeel naast veiligheid ook graag comfortabel hun vak willen uitvoeren, bieden wij werkschoenen van bekende merken die prettig zijn om mee te lopen en tegelijkertijd een groot draagcomfort hebben. U kunt bij ons kiezen uit schoeisel met verschillende neuzen, waaronder kunststof of stalen neuzen, zolen die uit kevlar of staal bestaan en verschillende normeringen hebben, waaronder de S1, S2 en S3.

 

Comfortabele werkschoenen

Vergeleken met twintig jaar geleden zijn de veiligheidsmaatregelen verder toegenomen. Niet alleen in de bouw en andere voor de hand liggende branches, maar ook bijvoorbeeld in de luchtvaart en het havenbedrijf. In al die jaren zijn de veiligheidseisen steeds hoger komen te liggen op het gebied van werkschoenen en andere accessoires. Gelukkig is er tegenwoordig ook oog voor comfort en design. Niet alleen moeten de schoenen comfortabel lopen, het mag er ook smaakvol uitzien.

 

Uiteindelijk is er voor elke beurs een geschikt paar werkschoenen te vinden. Van scherp geprijsde instapmodellen tot bekende topmerken zoals: Sixton, Puma, 2Work4, Grisport en nog veel meer kwaliteitsmerken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »