Contact

E-veiligheidsschoenen.nl is als onderdeel van een beroepskleding groep gericht op de verkoop van werkschoenen en veiligheids- schoenen, klompen en laarzen. Ook leveren wij bijpassende accessoires zoals inlegzolen. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

E-veiligheidsschoenen.nl is, samen met het moederbedrijf in Groningen, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen.

Wij vinden dat bedrijfskleding en werkschoenen bepalend zijn voor de uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast moeten veiligheidsschoenen doelmatig, veilig en duurzaam zijn. En dit alles in een passend budget, zonder poespas.
E-veiligheidsschoenen biedt een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen van een groot aantal merken. Wij staan voor je klaar.

 

 

Contactinformatie

Voor vragen over ons assortiment, onze service of lopende bestellingen kun je met ons mailen, of tijdens werkdagen ook chatten en telefoneren.
Houd bij vragen over een openstaande bestelling het ordernummer bij de hand en/of vermeld deze in de e-mail.
Bestelling omruilen of retourneren? Kijk eerst bij Retourneren & Omruilen.

E-mail:  [email protected]

Telefoon: +31 (0)50 - 21 11 434

Telefonisch bereikbaar op werkdagen*: ma t/m do 9:00-17:00 uur en vrijdag 9:00-16:00 uur.
Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later op een werkdag nog eens.
Op Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten en eventuele aangepaste openingstijden staan op deze pagina vermeld. Adres, alleen op afspraak of als (nieuwe) klant van Uniwork:
Wasaweg 4-1
9723 JD GRONINGEN

KVK: 54000505
B.T.W. nr: NL851110332.B01


Openingstijden showroom

Onze showroom bevindt zich in Groningen. Hier kunnen onze 'offline klanten' een deel van ons assortiment bekijken, passen en kopen. Heb je meer tijd nodig of wil je veel artikelen bekijken, neem dan graag vooraf contact op met Uniwork over je wensen.
Let op: Iedereen kan deze showroom bezoeken, maar het showroom assortiment wijkt af van de webshop en de verkoopprijs ligt minimaal 10% hoger dan in de webshop vanwege de nodige service.
Het team van Uniwork staat op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur voor je klaar, op vrijdag tot 16:00 uur. Op Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten.

Wasaweg 4-1
9723 JD GRONINGEN
Nederland

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »