Uniwork Webshop Service

Over ons

E-veiligheidsschoenen.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van werkschoenen en veiligheids- schoenen, klompen en laarzen. Ook leveren wij bijpassende accessoires zoals inlegzolen.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

Uniwork vindt dat bedrijfskleding bepalend is voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. En dit alles in een passend budget. Uniwork helpt je graag verder! E-veiligheidsschoenen biedt een ruim assortiment aan veiligeheidsschoenen van een groot aantal merken
 

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket voor beroepskleding:

  • inventarisatie
  • advies
  • uitgifte
  • het volledige beheer
  • en natuurlijk makkelijk bestellen via onze webshops

Ook verzorgen wij kleding van logo's, die we aanbrengen in onze eigen studio.


Totaalconcept

Uniwork levert vrijwel alles op het gebied van beroepsmatige kleding en schoeisel. Van overall tot kostuum, van werksok tot veiligheidsschoen. Snel en flexibel ingespeeld op uw wensen.
 

Uniwork BV - e-veiligheidsschoenen.nl

Gotenburgweg 23

9723TK GRONINGEN

Tel: 050-21 11 434 (ma t/m vr 9:00-17:00)

@:  klantenservice@e-veiligheidsschoenen.nl


Bestelling omruilen of retourneren? Kijk eerst bij Verzenden & Retourneren.

KVK: 54000505

B.T.W. nr: NL851110332.B01


Openingstijden

Onze showroom bevindt zich in Groningen (de prijzen in de webshop liggen ongeveer 10% lager). Hier kunt u een deel van ons assortiment bekijken en passen.
Wij staan op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur voor u klaar.