Buckler

Buckler

Het onbeschreven vel

De criteria die Buckbootz, voorheen Buckler stelt aan betrouwbaarheid, duurzaamheid, waarde en service, beginnen allen met een onbeschreven vel.

Hierop hebben de oprichters van het bedrijf 70 jaar aan opgebouwde ervaring op het gebied van schoeisel, de productie van veiligheidsschoenen, marketing, verkoop en distributie geschreven door een lijst te maken van alle tekortkomingen qua product, verpakking en service die de industrie een slechte naam geven.

Al deze tekortkomingen werden uitgesloten, en Buckler werd op de markt gebracht met een unieke garantie:

Body And Sole Together Forever

Zolang mensen nog vooral naar Buckler boots zoeken vermelden wij het ook als zodanig en houden we de naam Buckbootz nog even op de tweede plaats. 

block
block
Min: €0 Max: €200

Buckler Hoge Werkschoen SB/P, Extra Breed

Werkschoenen van Buckbootz / Buckler Boots, met robuuste looks en een basis SB veiligheidsnormering + antiperforatie tussenzool. Brede pasvorm.

€145,00 €130,50 excl. BTW

Buckler B701SMWP Werklaars

Stoere werklaarzen van Buckler B701 SMWP met veiligheidsnorm S3. Donkerbruin leer.

€169,95 €153,95 excl. BTW

Buckler Buckz Viz Hoge Werkschoen Zwart/Geel, S3

Veiligheidsschoen uit de high-vis lijn van Buckbootz / Buckler, hoog model veterlaars met S3 HRO SRC normering, volledig waterdicht en metaalvrij. Voorzien van fluor inzetstukken en striping.

€105,95 €99,95 excl. BTW

Buckler KEZ Lage Werkschoen, S1P ESD

Metaalvrije werksneakers met S1P veiligheidsnormering en ESD functionaliteit, model KEZ van Buckbootz / Buckler Boots. Voorzien van hittebestendige SRC loopzool.

€78,00 €71,95 excl. BTW
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »