Veiligheids Sneakers

Veiligheidssneakers

Sneakers is een andere benaming voor sportschoenen. Tegenwoordig zijn werkschoenen niet alleen maar zwart en saai. De laatste paar jaren is de vraag naar sportief gevormde veiligheidsschoenen steeds groter geworden en zijn een aantal werkschoenenfabrikanten in dit gat gesprongen, en met succes!

Stoere veiligheidsschoenen

Veiligheidssneakers met stalen neuzen zijn niet te onderscheiden van gewone sneakers. Werknemers kunnen zichzelf hierdoor een sportieve look aanmeten met verschillende trendy sneakers. Zo hebben de merken Timberland, Too'l en Redbrick een aantal sportieve sneakers uitgebracht die door E-veiligheidsschoenen.nl zijn opgenomen in het assortiment.

 

Comfortabele werkschoenen

Naast de 'good looks' blijft comfort bovenaan staan. Zo maakt het schoenenmerk Timberland gebruik van premium leder met geperforeerd microvezels waardoor de schoen nog beter ademt. De eveneens ESD-goedgekeurde trendy werkschoenen van Blaklader hebben bijvoorbeeld een aluminium neus met synthetische perforatiebescherming. Voeten blijven hierdoor optimaal beschermd!

Maak bovenaan deze pagina een keuze uit lage of hoge sneakers; bekijk en bestel direct uit ons assortiment. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »