Timberland Pro

Timberland Pro

OVER TIMBERLAND PRO

In 1999, De Timberland Company geeft de mogelijkheid om premium, duurzaam laarzen te leveren aan de professionele vakman die schoenen ziet als essentiële instrumenten om hen te helpen hun werk te doen. 

Onze aanpak: industrieel onderzoek, werkomgeving verkennen, praat met klanten en consumenten, en welke van hun behoeften niet werden voldaan door andere producten te vinden. Dan hebben we een manier gevonden om uit te brengen over deze eisen. En als de producten of technologieën niet bestaat, dan zouden we alleen maar te verzinnen.

Vandaag leeft dat zelfde filosofie van innovatie en creativiteit is wat wij leven, en kon de Timberland PRO ® MERK VOOR HAAR EXPANSIE NAAR DE ONTWIKKELING VAN SCHOENEN VOOR andere bezigheden, zoals de horeca, de openbare veiligheid en gezondheidszorg.


Timberland PRO hecht waarde aan het gebruik van nieuwe technologieën om betere producten te maken voor markten die beschikken over specifieke on-the-job schoeisel eisen, en dan het leveren van de ultieme prestaties door comfort, duurzaamheid en bescherming de hele dag lang.

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »