Geniet dit weekend van 5% korting op het gehele assortiment met de code WEEKENDWK39!

Timberland Pro

Timberland Pro

OVER TIMBERLAND PRO

In 1999, De Timberland Company geeft de mogelijkheid om premium, duurzaam laarzen te leveren aan de professionele vakman die schoenen ziet als essentiële instrumenten om hen te helpen hun werk te doen. 

Onze aanpak: industrieel onderzoek, werkomgeving verkennen, praat met klanten en consumenten, en welke van hun behoeften niet werden voldaan door andere producten te vinden. Dan hebben we een manier gevonden om uit te brengen over deze eisen. En als de producten of technologieën niet bestaat, dan zouden we alleen maar te verzinnen.

Vandaag leeft dat zelfde filosofie van innovatie en creativiteit is wat wij leven, en kon de Timberland PRO ® MERK VOOR HAAR EXPANSIE NAAR DE ONTWIKKELING VAN SCHOENEN VOOR andere bezigheden, zoals de horeca, de openbare veiligheid en gezondheidszorg.


Timberland PRO hecht waarde aan het gebruik van nieuwe technologieën om betere producten te maken voor markten die beschikken over specifieke on-the-job schoeisel eisen, en dan het leveren van de ultieme prestaties door comfort, duurzaamheid en bescherming de hele dag lang.

block
block
Min: €0 Max: €200

Timberland Pro Eagle Werkschoenen Timberland Pro

Trendy Timberland Pro Werkschoenen model Eagle TIM6201084 met bovenkant van waterafstotend pull up-volnerfleer van hoge kwaliteit.

€210,95 €161,50 excl. BTW

Timberland Pro Wedge Werkschoenen Timberland Pro

Trendy Timberland Pro Werkschoenen model Wedge met veiligheidsnormering S3.

€149,95 €123,95 excl. BTW